Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og modtag relevant rådgivning på e-mail

Når du tilmelder dig nyhedsbreve fra TDC Erhverv, får du spændende og inspirerende viden, brugbare tips og tricks og nyheder, som du kan bruge direkte i dit arbejde og til at skabe værdi for din arbejdsplads. Desuden kan du få relevante produktanbefalinger med udgangspunkt i jeres regningsoplysninger og de løsninger, I har hos os i dag, såfremt I allerede er kunde hos TDC Erhverv.

Seneste artikler fra vores nyhedsbrev

TDC Erhverv Perspektiv | Out of office svar

Lad os gøre din telefonløsning ferieklar

God kundeservice kan sagtens gå hånd i hånd med sommerferie og skønne fridage. Hvis du planlægger telefonpasningen i god tid, kan dine kunder få klar besked og blive godt betjent, mens du selv og dine kolleger tager en velfortjent pause.

TDC Erhverv | 5G

5 ting du skal vide om 5G lige nu

5G-nettet bliver en gennemgribende ændring af vores mobilteknologi de næste 10 år. Det betyder højere hastighed, større kapacitet, lavere responstid – og måske også nye forretningsfordele for dig.

TDC Erhverv Perspektiv | Region syddanmark

Region Syddanmark: “Over natten steg vores behov fra 250 til 3.000 fjernopkoblinger”

Det er ikke hver dag, der er brug for en mangedobling af kapaciteten på den samfundskritiske infrastruktur. Men det var præcis opgaven, da TDC Erhverv og NetDesign skulle sørge for, at blandt andet læger og sygeplejersker i Region Syddanmark fortsat kunne passe deres arbejde, da samfundet lukkede ned under coronakrisen.

Ønsker du at afmelde? 

Vil du ikke længere modtage spændende nyheder og gode tilbud, så kan du afmelde her

Nej til nyheder